PDF Εκτύπωση E-mail
 • p1141151.jpg
 • p1141152.jpg
 • p1141153.jpg
 • p1141154.jpg
 • p1141155.jpg
 • p1141156.jpg
 • p1141157.jpg
 • p1141158.jpg
 • p1141159.jpg


Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)


Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους

Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί την εξαιρετική δύναμη των ζεστών και κρύων πετρών, κρυστάλλων και πολύτιμων λίθων σε συνδυασμό με το συμβατικό μασάζ, για να συμβάλει στη διατήρηση της νεανικής λαμπερής εμφάνισης και στην πρόληψη νέων γραμμών και ρυτίδων.

Οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται ως θεραπευτικοί κι αναζωογονητικοί από την αρχαιότητα. Η περιποίηση προσώπου με το μασάζ κρυστάλλων χαλαρώνει τους μύες, τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία, αποβάλλει τις τοξίνες που επικάθονται στα υποδόρια στρώματα του δέρματος και προάγει την λεμφική παροχέτευση βοηθώντας το πρόσωπο να ακτινοβολεί.

Για να είναι αποτελεσματικό το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους πρέπει να εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα.

Μασάζ προσώπου με Ρόλλερ από Νεφρίτη

Το μασάζ προσώπου με ρόλλερ νεφρίτη έχει απίθανες ευεργετικές επιδράσεις και ανανεώνει το δέρμα για να είναι νεανικό και υγιές.

Είναι ένας μη επεμβατικός τρόπος καθυστέρησης της γήρανσης των κυττάρων, που με την πολύτιμη βοήθεια του μαγικού λίθου νεφρίτη, χαλαρώνει βαθιά κι αποφορτίζει την ένταση των μυών και των ιστών του προσώπου, απαλύνει τις γραμμές, σταθεροποιεί τα περιγράμματα και ξαναδίνει υπέροχη λάμψη στο δέρμα.

Θεωρείται από τις κορυφαίες φυσικές τεχνικές ομορφιάς, αναζωογόνησης κι ανάπλασης κυττάρων. Χαρίζει στο πρόσωπο φωτεινότητα και σφριγηλότητα, λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις κηλίδες και τις ουλές ακμής, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και οξυγονώνει τους ιστούς.

Η αισθητικός Βασιλική Μαρασλή με άριστη επιστημονική κατάρτιση και διαρκείς εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, εισάγει καινοτόμες κρυσταλλοθεραπείες και μασάζ προσώπου με νεφρίτη, που εντυπωσιάζουν με την αποτελεσματικότητά τους.

Πώς γίνεται το μασάζ προσώπου με ρόλλερ νεφρίτη

Το μασάζ προσώπου με νεφρίτη, εφαρμόζεται με έντονη τριβή του ρόλλερ στα ενεργειακά κανάλια του προσώπου και είναι ευεργετικό τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες.

Το Ρόλλερ Νεφρίτη είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μασάζ προσώπου με κατευναστική επίδραση και συνδυάζει τη δύναμη των κρυστάλλων με τη μαγεία του μασάζ.

Είναι κατασκευασμένο με έναν κύλινδρο από υψηλής ποιότητας νεφρίτη, ο οποίος κινεί τη λέμφο και με αυτό τον τρόπο αυξάνει την κυκλοφορία του λεμφικού κι αιματικού συστήματος και μειώνει το πρήξιμο, την ερυθρότητα και τις ρυτίδες.

Παράλληλα, η δροσιά του νεφρίτη κλείνει τους πόρους, ενώ η θερμότητά του εξομαλύνει τα τραχιά άκρα, τις περιοχές παλαιών τραυμάτων και τις ανομοιομορφίες του δέρματος.

Το μασάζ προσώπου με Νεφρίτη εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, στο οποίο χρησιμοποιείται λάδι αγριοτριανταφυλλιάς ή άλλα ευεργετικά λάδια, εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια της βιολογικής γεωργίας. Τα λάδια αυτά έχουν αναγεννητικές κι αντιρυτιδικές ιδιότητες, είναι αναπλαστικά, συσφικτικά, ξεθωριάζουν τις κηλίδες και τις ουλές κι αποτελούν εξαιρετικά αντιοξειδωτικά.

Ο Νεφρίτης και οι μαγικές θεραπευτικές του ιδιότητες

Ο Νεφρίτης είναι θεραπευτικός ημιπολύτιμος λίθος και χρησιμοποιείται στην ιατρική από την αρχαιότητα. Η ονομασία του προέρχεται από την ελληνική λέξη νεφρό, λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων του σε παθήσεις των νεφρών.

Έχει χαρακτηριστικό έντονο πράσινο χρώμα και θεωρείται το απόλυτο σύμβολο της ηρεμίας, της γαλήνης, της αφθονίας, της σοφίας και της τελειότητας.

Επιδρά ευεργετικά στην υγεία εξαιτίας της σύνθεσης των μικροστοιχείων του, μειώνει τη διαδικασία γήρανσης κι ενισχύει την ανοσία. Είναι φυσικός πομπός θερμότητας (παράγει υπέρυθρες ακτίνες σαν του ήλιου) και δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που ερχόμενο σε επαφή με το δέρμα, βοηθά στη ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας.

Οι αρχαίοι Έλληνες ζέσταιναν τον νεφρίτη και ανακουφίζονταν από πόνους. Θεωρείται ότι καθαρίζει το αίμα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ισορροπεί τις ψυχοδιανοητικές λειτουργίες.

Οι αρχαίοι Κινέζοι θεωρούσαν το νεφρίτη το ίδιο πολύτιμο με το διαμάντι και το χρυσό, γι’ αυτό και στην καρδιά του Πεκίνου έχει τοποθετηθεί ένας τεράστιος λίθος νεφρίτη ως σύμβολο της ευμάρειας και της μακροβιότητας.

Οι Μάγια και οι Αζτέκοι τον χρησιμοποιούσαν σαν φυλαχτό για προστασία.

Επίσης, ο νεφρίτης αντιπροσωπεύει την υγεία, τον πλούτο και τη μακροζωία. Φέρνει τύχη, ευημερία, γνώση, εξυψώνει τα θετικά συναισθήματα, εξισορροπεί τη θηλυκή και αρσενική αρχή μέσα μας, έλκει ενέργειες δικαιοσύνης, θάρρους, γενναιοδωρίας, δυναμώνει τα αισθήματα αγάπης κι αφοσίωσης, ενισχύει τη γονιμότητα κι επεκτείνει τις αντοχές μας στις δυσκολίες.


Οφέλη του Μασάζ με Νεφρίτη


 • Τονώνει τη φυσική ικανότητα ανανέωσης του δέρματος το οποίο δείχνει πιο νεανικό και υγειές.
 • Χαλαρώνει τους μυς και το νευρικό σύστημα προλαμβάνοντας πονοκεφάλους, κρυολογήματα, εντάσεις, αϋπνίες, κατάθλιψη και νόσους.
 • Η χαμηλή θερμοκρασία του Νεφρίτη βοηθά να κλείσουν οι πόροι.
 • Μειώνει τα οιδήματα (σακούλες) και τους μαύρους κύκλους εξαιτίας της λεμφικής παροχέτευσης που πραγματοποιείται.
 • Διεγείρει το κολλαγόνο ώστε να περάσει μέσα από τα βελονιστικά σημεία, αυξάνοντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις γραμμές έκφρασης.
 • Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει περισσότερο τους ιστούς και προάγει την ανανέωση των κυττάρων κάνοντας το δέρμα λαμπερό και φωτεινό.
 • Αποβάλει τις τοξίνες και λειαίνει την υφή του δέρματος.
 • Βοηθά στον αποχρωματισμό πανάδων, κηλίδων και ουλών ακμής.


Η Βασιλική Μαρασλή ειδικεύεται στο μασάζ προσώπου με νεφρίτη, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας λάμψη, αναζωογόνηση, νεανικότητα και υγεία, με τον πιο φυσικό κι ανώδυνο τρόπο.


 

Credits-Ευχαριστίες Copyright Rejuvance.eu . All rights Reserved